Trei intervenţii gestionate de pompierii sibieni în cursul unei zile

Luni, 16 August 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Trei interventii gestionate de pompierii sibieni in cursul unei zile | imaginea 1 În cursul zilei de joi, 12 august a.c., pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au acționat pentru gestionarea a trei situații de urgență.

În jurul orei 12:00, un incendiu s-a produs la o anexă gospodărească tip șură, în localitatea Brădeni. Au acționat pompierii militari ai Stației de Pompieri Agnita, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de serviciu și un echipaj SMURD.

Au ars cca 20 mp din suprafața acoperișului și 1,5 mc de lemne depozitate în interior. Nu au fost semnalate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis necontrolat, în spații deschise.

În jurul orei 11:50, echipa pirotehnică din cadrul ISU Sibiu a intervenit în localitatea Topârcea pentru cercetarea, identificarea și ridicarea în vederea transportării, depozitării și distrugerii ulterioare a unei grenade defensive de război. Aceasta a fost descoperită de un cetățean care efectua lucrări de amenajări în curtea gospodăriei.

O intervenție a a vut loc, pentru îndepărtarea unei bucăți de tablă desprinse de pe acoperișul unui bloc din municipiul Sibiu, str. Poiana. Aceasta prezenta pericol de cădere pentru trecători. La fața locului s-a deplasat, pentru remedierea situației, autospeciala de salvare și intervenție la înălțime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.