Un motan năzdrăvan a căzut în fântâna unei case

Miercuri, 04 August 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Un motan nazdravan a cazut in fantana unei case | imaginea 1 Negrilă năzdrăvanu’ - zi toridă de vară, nevoia de a se răcori, un pas greșit, situație de urgență produsă, salvatorii cărășeni intervin…

In cursul zilei de joi, 29 iulie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit, in urma unui apel 112, pentru salvarea unui motan căzut în fântâna unei case din localitatea Iabalcea.

Negrilă năzdrăvanu’, pentru că așa l-au ,,botezat,, salvatorii, era dat dispărut de acasă, iar stăpânii îngrijorați ai acestuia l-au căutat și l-au găsit in fântâna unei case din vecini, mieunând după ajutor. Salvatorii au acționat imediat și, în câteva minute, motanul a fost scos afară din fântână, viu și nevătămat, tăcând mâlc despre cele întâmplate, aruncând doar o privire de recunoștință.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.