Un tânăr și-a pierdut viața în apele râului Siret

Sâmbătă, 07 August 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un tanar si a pierdut viata in apele raului Siret | imaginea 1 Un tânăr și-a pierdut viața în apele râului Siret, pe raza localității Tudora, în seara zilei de luni, 2 august a.c. Pompierii botoșăneni l-au căutat mai bine de 45 de minute, în zona unde a fost văzut dispărând sub ape. L-au găsit lângă malul abrupt dinspre Suceava, la o adâncime de aproape trei metri.

Imediat ce l-au scos din apă, a fost preluat de echipajul Serviciului Județean de Ambulanţă Botoşani, care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta. La acțiune au participat forţe din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două bărci, și un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.