Vasile, Cătălin și George - îngeri salvatori pentru un copil de 12 ani!

Joi, 12 August 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Vasile  Catalin si George   ingeri salvatori pentru un copil de 12 ani | imaginea 1 Vasile, Cătălin și George, paramedici SMURD din cadrul ISU Bistrița, au fost adevărați îngeri salvatori pentru un copil de 12 ani, intrat în stop cardio-respirator.

Salvatorii sângeorzeni au aplicat de urgență manevrele de resuscitare, iar după 17 minute de luptă contracronometru cu viața, inima micuțului avea din nou să bată, fiind mai apoi transportat către o unitate spitalicească, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impuneau acestuia.

La acest caz au fost implicați și colegii care încadrau unitatea de terapie intensivă mobilă Bistrița și echipajul elicopterului din cadrul Punctului de Operare Aeromedicală Jibou.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.