Animale au pierit într-un incendiu izbucnit la o gospodărie

Duminică, 26 Septembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Animale au pierit intr un incendiu izbucnit la o gospodarie | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, 19 septembrie a.c., într-o gospodărie din localitatea Crevedia Mare. Flăcările au cuprins o anexă folosită de proprietar ca atelier și adăpostul suinelor. Din nefericire, în incendiu au fost surprinși și doi porci.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă și la casă.

În incendiu au ars atelierul și bunurile din interior: un aparat de sudură, o moară de uruială, un gater pentru lemne, aproximativ 1,5 mc lemne de foc, un gard și cultură de porumb, pe o suprafață de circa 10 mp. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.