Animale şi păsări au pierit într-un incendiu violent, în gospodăria unei familii

Joi, 16 Septembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Animale si pasari au pierit intr un incendiu violent  in gospodaria unei familii | imaginea 1 Un incendiu violent a izbucnit, vineri, 10 septembrie a.c., în gospodăria unei familii din localitatea Mârșa. Mai multe anexe și stive de furaje, care erau depozitate în curte, au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii au reușit să limiteze propagarea acestora, însă, din nefericire, în incendiu au fost surprinse aproximativ 30 de păsări, un cal și o capră. Celelalte animale pe care familia le avea au fost salvate.

Au ars două anexe gospodărești, un solar, în jur de 400 de baloți de trifoi, iar aproximativ trei tone de lemne au fost afectate de acțiunea flăcărilor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea (neventilare corespunzătoare a furajelor).

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și ai Detașamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o cisternă, dar și un buldoexcavator pus la dispoziție de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mârșa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.