Depozitul de furaje al unui sătean a ars ca o torță

Marți, 28 Septembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Depozitul de furaje al unui satean a ars ca o torta | imaginea 1 Odată cu venirea toamnei, gospodarii se ocupă de curățarea grădinilor și, uneori, dau foc vegetației uscate sau gunoaielor de prin curte.

Pompierii le reamintesc că trebuie să aibă mare grijă, să nu folosească focul deschis aproape de casă, alte magazii sau depozite de furaje pe care le au în gospodărie, pentru a nu provoca un incendiu, și să supravegheze în permanență focul, până când acesta a fost stins în totalitate.

Depozitul de furaje al unui localnic din Grăbești, comuna Todireni, a ars ca o torță, sâmbătă seara, 25 septembrie a.c. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat. Din cauza vântului, flăcările s-au extins la depozitul de nutrețuri.

Mai bine de trei ore au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Todireni, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator, pentru a stinge incendiul și a proteja construcțiile din gospodărie. Au ars 130 baloți mari și 1000 de baloți mici.

Depozitul de furaje al unui satean a ars ca o torta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.