Hală de 3000 mp, cuprinsă de flăcări, în parcul Tetarom din Cluj

Duminică, 26 Septembrie 2021Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Hala de 3000 mp  cuprinsa de flacari  in parcul Tetarom din Cluj | imaginea 1 Marţi, 21 septembrie a.c., a izbucnit un incendiu devastator, care a a distrus o hală cu funcțiuni mixte din parcul Tetarom I din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost realizată în jurul orei 6.00 dimineața, iar la fața locului a fost dislocat un dispozitiv de stingere mărit, constituit din patru autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit hala, cu o suprafață de cca 3000 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, și degajări abundente de fum. Flăcările au fost lichidate în jurul orei 11:00, astfel încât o parte dintre forțele de intervenție s-au retras la bază.

S-a lucrat în continuare la fața locului, cu trei autospeciale și o autoplatformă pentru intervenții la înălțimi, pentru stingerea focarelor care au ars mocnit, respectiv mai multe stive de materiale de natură celulozică, care au necesitat desfacerea, după asigurarea accesului în siguranță și înlăturarea structurii metalice, deformată de căldură până la nivelul solului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.