Incendiu izbucnit la o rafinărie din Ploiești

Duminică, 26 Septembrie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Incendiu izbucnit la o rafinarie din Ploiesti | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit marţi după-amiază, 21 septembrie a.c., la o rafinărie aflată pe raza municipiului Ploiești.

La sosirea echipajelor de intervenție, arderea se manifesta cu degajare de fum la instalația cocsare, unde au ars mai multe reziduuri petroliere rezultate in urma procesului tehnologic. Având in vedere degajările de fum, pentru protecția populației aflate în proximitatea zonei, a fost emis un mesaj de avertizare RO-Alert.

Inițial la locul izbucnirii incendiului au acționat 3 autospeciale de stingere de la Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă, ulterior progresiv au fost mobilizate alte 7 autospeciale de stingere, împreună cu alte mijloace de intervenție din cadrul ISU Prahova.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.