Incendiu la conducta de gaze de pe proprietatea unui cetăţean

Vineri, 10 Septembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu la conducta de gaze de pe proprietatea unui cetatean | imaginea 1 Clipe de panică pentru un dorohoian după ce la conducta de gaze, care trece pe proprietatea sa, a avut loc un incendiu. Doar intervenția rapidă a pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi a făcut ca flăcările să nu se extindă la casă.

Ajunși la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără, la intrarea în curtea acestuia. Proprietarul a povestit că a auzit o bubuitură în curte și când a ieșit afară a văzut flacără în zona conductei de gaz.

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice produse la instalația de gaze. La eveniment au intervenit și reprezentanții furnizorului de gaze naturale. Aceștia au oprit alimentarea cu gaze naturale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.