Intervenție pentru salvarea unui bărbat urcat pe un stâlp de înaltă tensiune

Luni, 06 Septembrie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Interventie pentru salvarea unui barbat urcat pe un stalp de inalta tensiune | imaginea 1 Luni seara, 30 august a.c., dispeceratul ISU-Ambulanță a fost anunțat despre faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune aflat în apropierea localității Cheud și nu mai poate să coboare, înălțimea era de aproximativ 20 de metri de sol.

Imediat la fața locului au fost deplasate mai multe echipaje din cadrul Secției Jibou și de la Detașamentul Zalău (un echipaj SMURD și echipaj cu 2 alpiniști). După ce linia de înaltă tensiune a fost oprită, unul dintre salvatori a urcat până la victimă, a asigurat-o și a început coborârea împreună cu aceasta.

Persoana a fost coborâtă în siguranță de pe stâlp și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la UPU Zalău.

Incendiu la anexa unei gospodării din localitatea Bârsău Mare

Luni după masă, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Bârsău Mare. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spații închise (într-o afumătorie). Au ars circa 30 mp din acoperişul anexei și o serie de bunuri depozitate în ea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.