“Mi-am făcut doar datoria” - Respect, Plutonier adjutant Dascălu Gabriel!

Duminică, 26 Septembrie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Mi am facut doar datoria    Respect  Plutonier adjutant Dascalu Gabriel | imaginea 1 După 9 ani pe ambulanța SMURD și descarcerare, Plutonier adjutant Gabriel Dascălu a trecut la inspecția de prevenire, dar nu a uitat pregătirea de salvator.

Marţi, 21 septembrie a.c., pe timpul desfășurării unor activități specifice, a fost martorul unui accident rutier. Și nu a stat pe gânduri. Un bărbat de 36 de ani și un copil de 11 ani aveau nevoie de ajutor.

Pentru că cei doi au apucat să iasă din mașină, Gabi i-a evaluat, după care i-a poziționat în așa fel încât să nu își agraveze rănile. Abia când au ajuns echipajele SMURD la locul intervenției au înțeles de la cine au primit indicații atât de clare despre starea victimelor. “Nu am făcut nimic deosebit, doar mi-am făcut datoria”, a declarat Plutonier adjutant Dascălu Gabriel - fost paramedic ISU Neamț.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.