Persoană prinsă sub un mal de pământ, în urma unor lucrări de canalizare

Marți, 21 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Persoana prinsa sub un mal de pamant  in urma unor lucrari de canalizare | imaginea 1 Miercuri, 15 septembrie a.c., în jurul orei 11.11, o persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, în urma unor lucrări de canalizare, în localitatea Ceuașu de Câmpie.

La intervenție s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, un echipaj de prim ajutor și elicopterul SMURD. La sosirea salvatorilor, o persoană de sex masculin era surprinsă sub un mal de pământ până la nivelul brâului, fiind inconștientă.

S-a acționat pentru asigurarea malului de pământ împotriva prăbușirii, cu ajutorul a două buldoexcavatoare, folosind și accesoriile de pe autospeciala de descarcerare. După stabilizarea malurilor de pământ, s-a acționat pentru extragerea victimei.

După extragerea persoanei, fiind în continuare inconștientă, a fost preluată de echipajul de prim ajutor, care au început manevrele de resuscitare. Victima a răspuns la manevrele de resuscitare întreprinse și a fost transportată la elicopter.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.