Plt. adj.-șef Petrea Pintilie și Plt. adj. Viorel Dănăilă - o misiune “din mers”!

Luni, 06 Septembrie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Plt adj sef Petrea Pintilie si Plt adj Viorel Danaila  o misiune din mers | imaginea 1 Luni, 30 august a.c., echipajul format din Plutonier adjutant-șef Petrea Pintilie și Plutonier adjutant Viorel Dănăilă s-au deplasat cu un autocamion, de la Detaşamentul Roman la sediul unității, pe DN 15D.

În jurul orelor 19:10, pe teritoriul comunei Girov, la intrarea în localitatea Turtureşti, au observat că în fața lor a avut loc un accident rutier, respectiv un pieton lovit de un autoturism.

Au oprit la faţa locului și au acordat primul ajutor victimei, o femeie în vârstă de 57 de ani, timp de câteva minute, până a sosit la fața locului o ambulanță de la SAJ, care a preluat victima, cu multiple traumatisme la nivelul capului.

Plt. adj-șef Petrea Pintilie este subofițer administrativ la Detașamentul de Pompieri Roman, iar Plt. adj. Viorel Dănăilă este comandant de echipaj și conducător autospeciale la aceeași subunitate.

Plt adj sef Petrea Pintilie si Plt adj Viorel Danaila  o misiune din mers | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.