Pompierii vrânceni au deblocat un copil rămas într-un autoturism

Duminică, 26 Septembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pompierii vranceni au deblocat un copil ramas intr un autoturism | imaginea 1 Marţi, 21 septembrie a.c., pompierii militari au fost solicitați, în jurul prânzului, să intervină pe strada Aleea 1 Iunie din municipiul Focșani, pentru deblocarea unui autoturism, deoarece un copil în vârstă de 2 ani a rămas surprins în interior. Mama a sunat îngrijorată la numărul unic de urgență 112, după ce a constatat că nu poate deschide mașina, cheile aflându-se înăuntrul autoturismului.

La fața locului s-a deplasat, în cel mai scurt timp, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Pompierii au procedat la spargerea geamului din partea șoferului, reușind astfel să deblocheze ușile autoturismului. Micuțul aflat pe scaunul special pentru copii, amplasat pe bancheta din spate a fost eliberat și predat mamei.

𝑫𝒂𝒕 𝒇𝒊𝒊𝒏𝒅 𝒄𝒂̆ 𝒐 𝒄𝒍𝒊𝒑𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒏𝒆𝒂𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆, 𝒑𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒂𝒗𝒆𝒂 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒆𝒄𝒊𝒏𝒕̦𝒆 𝒈𝒓𝒂𝒗𝒆 𝒂𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂 𝒔𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒏𝒕̦𝒆𝒊 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓, 𝒓𝒆𝒂𝒎𝒊𝒏𝒕𝒊𝒎 𝒄𝒂̂𝒕 𝒅𝒆 𝒊𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒏𝒕𝒂̆ 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂𝒗𝒆𝒈𝒉𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏𝒆𝒏𝒕𝒂̆ 𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒐𝒓𝒂. 𝑻𝒐𝒕𝒐𝒅𝒂𝒕𝒂̆, 𝒄𝒆𝒊 𝒎𝒊𝒄𝒊 𝒏𝒖 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒍𝒂̆𝒔𝒂𝒕̦𝒊 𝒏𝒊𝒄𝒊𝒐𝒅𝒂𝒕𝒂̆ 𝒔𝒊𝒏𝒈𝒖𝒓𝒊 𝒊̂𝒏 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒕𝒖𝒓𝒊𝒔𝒎𝒆, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒂̆, 𝒅𝒊𝒏 𝒄𝒖𝒓𝒊𝒐𝒛𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒐𝒕 𝒂𝒑𝒂̆𝒔𝒂 𝒃𝒖𝒕𝒐𝒂𝒏𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒅𝒆𝒄𝒍𝒂𝒏𝒔̦𝒆𝒛𝒆 𝒑𝒖𝒏𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒊̂𝒏 𝒇𝒖𝒏𝒄𝒕̦𝒊𝒖𝒏𝒆 𝒔𝒂𝒖 𝒑𝒐𝒕 𝒇𝒊 𝒆𝒙𝒑𝒖𝒔̦𝒊 𝒍𝒂 𝒑𝒆𝒓𝒊𝒄𝒐𝒍𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒖 𝒑𝒐𝒕 𝒇𝒊 𝒊̂𝒏𝒍𝒂̆𝒕𝒖𝒓𝒂𝒕𝒆 𝒊𝒎𝒆𝒅𝒊𝒂𝒕.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.