Profesioniști și în timpul liber

Vineri, 17 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Profesionisti si in timpul liber | imaginea 1 Marţi dimineață, 14 septembrie a.c., în jurul orei 8:25, pompierii Romonți Cristian și Biro Sandor mergeau împreună spre casă după tura de servici, ambii fiind colegi pe aceeași tură la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș.

La un moment dat, au văzut cum un autobuz a luat foc. Fără nicio ezitare, cei doi salvatori au fugit spre locul incendiului, iar cu ajutorul șoferului și a altor persoane au început limitarea propagării incendiului la compartimentul călători, folosindu-se de stingătoarele aduse la fața locului de la doi agenți economici aflați în apropiere. Din fericire, în autobuz nu era niciun călător.

Pe lângă persoanele care au ajutat la această operațiune, Cristi și Sandor l-au recunoscut pe Alin Fărcaș, care a fost voluntar la ISU MUREȘ. Alin este angajat la unul dintre agenții economici, el asigurând o parte din stingătoarele folosite la limitarea incendiului. La sosirea echipelor de intervenție, incendiul era localizat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.