Proiectil perforant, descoperit de un pădurar în pădurea Poiana Codrului

Marți, 28 Septembrie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Proiectil perforant  descoperit de un padurar in padurea Poiana Codrului | imaginea 1 Vineri, 24 septembrie a.c., la ora 09:41, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului, de un proiectil perforant de calibru 100 mm, în pădurea din localitatea Poiana Codrului.

Muniția a fost găsită de către pădurar, în timp ce efectua misiunea de patrulare. Acesta a anunțat autoritățile, iar o echipă specializată în astfel de intervenții s-a deplasat la fața locului. Proiectilul, rămas din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicat și transportat la depozitul de muniții rămase neexplodate, urmând să fie distrus.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.