Respect, Colonel Sofia Marian şi Plutonier adjutant-șef Gavrilă Andronel Marian!

Duminică, 26 Septembrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Colonel Sofia Marian si Plutonier adjutant sef Gavrila Andronel Marian | imaginea 1 Marian și Andronel sunt pompieri și locuiesc în aceeași zonă din comuna Teslui.

Au fost alertați de fumul care se vedea dintr-o zonă cu vegetație uscată, aflată în apropierea locuințelor și imediat s-au deplasat către locul respectiv. Au acționat alături de echipele de intervenție, de pompierii voluntari și de localnici, fără să știe unul de celălalt, aproape cinci ore, iar la final au răsuflat ușurați pentru că nu au fost înregistrate alte pagube.

Colonel Sofia Marian este ofițer în cadrul Inspecției de Prevenire, iar Plutonier adjutant-șef Gavrilă Andronel Marian este subofițer operativ în cadrul Centrului Operațional - Dispecerat. Reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc celor doi colegi pentru efortul depus și pentru exemplul oferit comunității din care fac parte!

Respect  Colonel Sofia Marian si Plutonier adjutant sef Gavrila Andronel Marian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.