Respect, Plutonier adjutant Arhire Florin - pompier erou în timpul liber!

Marți, 28 Septembrie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Respect  Plutonier adjutant Arhire Florin   pompier erou in timpul liber | imaginea 1 Miercuri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, aflat în timpul liber, Plt. adj. Arhire Florin, pompier la ISU Braşov (şef GIS la Secţia de Pompieri Predeal), a reuşit să salveze o femeie imobillizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări, din localitatea Bușteni.

Florin nu a stat pe ganduri când a văzut acoperișul casei care ardea și spiritul de salvator l-a determinat să intre imediat în interiorul casei, unde se afla o femeie de aproximativ 80 de ani, imobilizată la pat.

Reacţia lui promptă a făcut diferența dintre viaţă și moarte pentru persoana care se afla în pericol. Ulterior, acesta a participat şi la stingerea incendiului. Datorită lui Florin, femeia este bine. Reprezentanţii ISU Braşov îi adresează felicitări pentru salvarea unei alte vieţi! Pentru curajul său şi prezenţa de spirit, merită din plin tot respectul!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.