Respect, Plutonier adjutant Vrabie Raul - salvator și în timpul liber!

Miercuri, 08 Septembrie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Respect  Plutonier adjutant Vrabie Raul   salvator si in timpul liber | imaginea 1 Vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, când se întorcea acasă, Plt. adj. Vrabie Raul, scafandru la ISU Braşov, a fost martorul unui accident care s-a petrecut chiar în fața lui, în localitatea Săcele.

Instinctul de salvator l-a făcut să reacţioneze imediat şi să se îndrepte către bărbatul care căzuse de pe un stălp, de la o înălțime de aproximativ 4 metri. Raul a sunat imediat la numărul 112, a anunţat despre evenimentul produs și, până la sosirea echipajului medical, i-a acordat primul ajutor bărbatului în vârstă de 66 de ani, care era lovit la cap şi era conştient.

Raul este doar un exemplu de pompier devotat care a ales această meserie cu inima. Reprezentanţii ISU Braşov îi adresează felicitări pentru dedicare și pentru prezența de spirit!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.