Respect, Plutonier major Brîncoveanu Andrei!

Joi, 16 Septembrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Respect  Plutonier major Brincoveanu Andrei | imaginea 1 Pompierii teleormăneni se mândresc cu faptul că personalul unității lor dovedește, zi de zi, prin toate activitățile pe care le întreprinde, atât în timpul liber, cât și la serviciu, calități umane extraordinare în care profesionalismul, spiritul civic și responsabilitatea față de semeni sunt la loc de cinste.

Miercuri, 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.25, la intersecția străzilor Libertății cu Horia, Cloșca și Crișan (HCC) din municipiul Alexandria, s-a produs un accident rutier între două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Aflat în zona respectivă, în timpul său liber, Plt. maj. Brîncoveanu Andrei, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, fără să stea pe gânduri, a sărit în ajutorul celor implicați în accident, a deschis una dintre ușile unui autoturism în care se afla o victimă blocată, a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, a sunat și a furnizat toate informațiile necesare pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a acordat primul ajutor unei minore, aflată în stare de panică, ce prezenta o escoriație la nivelul obrazului drept și a monitorizat-o până la sosirea colegilor săi.

Plt. maj. Brîncoveanu Andrei, subofițer operativ în cadrul subunității de pompieri din Alexandria, membru al echipajului de descarcerare, a dovedit încă o dată că pompierii militari teleormăneni sunt oameni în slujba semenilor și că în orice moment este nevoie de ei, sunt alături de cei aflați în dificultate.

Rerpezentanţii ISU Teleorman îşi exprimă astfel preţuirea pentru cei care vorbesc prin faptele lor, și nu prin cuvinte, pentru cei care transformă nobila misiune de salvator, din profesie în vocaţie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.