Respect, voluntar Haidu Szilard - salvator pentru victimele unui accident rutier!

Joi, 16 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  voluntar Haidu Szilard   salvator pentru victimele unui accident rutier | imaginea 1 Vineri dimineață, 10 septembrie a.c., în timp ce voluntarul din pasiune HAIDU SZILARD se întorcea acasă după o gardă de 24 de ore pe echipajul de prim-ajutor SMURD Mureș, a fost martorul unui accident rutier ce a avut loc chiar în fața lui. Un autoturism s-a răsturnat, după ce unul dintre cauciucuri a explodat în mers.

Nu a stat pe gânduri, a tras mașina pe dreapta, a coborât și a făcut ce știe el mai bine…să iși ajute semenii. În autoturism erau 2 femei de 25 și 45 de ani și un copil de doar 1 an. Szilard nu a intrat în panică, a sunat la dispeceratul 112, cerând ajutor, continuând să evalueze victimele.

Una dintre femei sângera puternic în zona capului și viața ei era în pericol. Dar Szilard i-a oprit sângerarea și i-a imobilizat capul cu gulerul lui cervical. Cel mic avea o lovitură puternică în zona capului și era somnolent. Așa că l-a ținut în brațe, i-a vorbit și nu l-a lăsat să adoarmă.

Inclusiv când au sosit echipajele de salvatori, Szilard a continuat să sprijine victimele. Din fericire, toți 3 sunt acum în afara oricărui pericol.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.