Un adăpost de animale și 15 tone de furaje au ars într-o gospodărie din Flămânzi

Luni, 06 Septembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un adapost de animale si 15 tone de furaje au ars intr o gospodarie din Flamanzi | imaginea 1 Un adăpost de animale și aproximativ 15 tone de furaje au ars, luni dimineața, 30 august a.c., într-o gospodărie din orașul Flămânzi. Alarma s-a dat în jurul orei 03:00.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă, dar şi voluntarii din oraș. Aceștia au constatat că ardeau violent grajdul de animale și furajele și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă.

Aproape cinci ore a durat intervenția, în urma căreia au fost protejate de foc construcțiile din gospodărie și depozitul de furaje al vecinului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările în acest caz fiind continuate de Poliție.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.