Un adăpost de animale și o magazie de lemne au fost cuprinse de flăcări

Miercuri, 08 Septembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un adapost de animale si o magazie de lemne au fost cuprinse de flacari | imaginea 1 O clădire, unde erau amenajate un adăpost de animale și o magazie de lemne, a fost cuprinsă de flăcări, marţi dimineață, 31 august a.c., într-o gospodărie din comuna Lozna.

Alarma s-a dat puțin după ora 06.00. Când s-a produs incendiul, proprietarul dormea în casa situată la aproximativ patru metri de anexă. Vecinii au fost cei care l-au trezit și au chemat pompierii.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii militari din Dorohoi, dar și voluntarii din comună, au constatat că anexa ardea în totalitate și au intervenit prompt ca flăcările să nu se extindă și la casă.

Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile (cca. șapte tone lemn de foc, trei tone rogoz) care întreținea arderea și favoriza propagarea flăcărilor. În incendiu, au ars și zece găini. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.