Un bărbat s-a prezentat la sediul Poliției din Târgu Neamț cu un proiectil exploziv

Duminică, 26 Septembrie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Un barbat s a prezentat la sediul Politiei din Targu Neamt cu un proiectil exploziv | imaginea 1 Luni, 20 septembrie a.c., echipa pirotehnică din cadrul ISU Neamț a fost solicitată, în jurul orei 17:55, pentru asanarea unui element de muniție în orașul Târgu Neamț.

Până aici nimic deosebit, doar că solicitarea a fost făcută de IPJ, deoarece un bărbat de 42 de ani s-a prezentat la sediul Poliției din Târgu Neamț cu un proiectil exploziv de calibru 47 mm. Elementul de muniție a fost descoperit în pădurea Braniște din comuna Vânători Neamț, de bărbat în timp ce se afla la cules de ciuperci.

Pirotehnicienii nemțeni s-au deplasat la locul solicitării, cu autospeciala din dotare, pentru a ridica, transporta și depozita muniția în condiții de siguranță, într-un depozit special amenajat. Muniția descoperită provine din Al Doilea Război Mondial.

Ceea ce a făcut această persoană a fost greșit, deoarece și-a pus propria viață în pericol, dar și pe cea a călătorilor din mijlocul de transport cu care s-a deplasat până la sediul Poliției din orașul Târgu Neamț.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.