5 găini au ars într-un incendiu de gospodărie

Marți, 19 Octombrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

5 gaini au ars intr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Joi, 14 octombrie a.c., în jurul orei 02:10, un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat pompierii Punctului de Lucru Vulturu, care au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Satu Nou, comuna Măicănești.

Au fost mobilizate două echipaje, care au intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Măicănești. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii militari și voluntari au intervenit mai bine de cinci ore.

Flăcările au distrus o locuință și anexe, pe o suprafață de 150 mp, precum și bunuri de uz casnic și gospodăresc. Totodată, în urma incendiului au ars 5 găini.

5 gaini au ars intr un incendiu de gospodarie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.