A oprit mașina în fața subunității de pompieri și a cerut ajutor!

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021Bihor
Sursa Foto: Facebook ISU Bihor

A oprit masina in fata subunitatii de pompieri si a cerut ajutor | imaginea 1 Un bărbat de 66 de ani avea dureri în piept și abia mai respira. Echipajul SMURD era plecat în misiune, dar Ionuț, Gheorghe și Marius, cei trei pompieri care încadrau mașina de stingere nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat. Au luat repede un tub cu oxigen și au fugit spre mașină…i-au administrat oxigen bărbatului și i-au monitorizat funcțiile vitale.

La scurt timp, s-au întors din misiune și colegii lor, Cristian, Adrian și Eugen, care încadrau ambulanța SMURD. Aceștia au continuat asistența victimei până când aceasta a fost stabilizată, ulterior fiind transportată la spital de o ambulanță a serviciului județean.

După câteva ore, familia bărbatului a făcut un gest care le-a umplut inima de bucurie salvatorilor salontani…a sunat la subunitate și le-a mulțumit tuturor pentru că l-au salvat. Întâmplarea a avut loc luni seară, 11 octombrie a.c., în localitatea Salonta, județul Bihor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.