Accidente rutiere şi incendiu la o biserică - jurnal operativ al ISU Ialomiţa

Marți, 19 Octombrie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accidente rutiere si incendiu la o biserica   jurnal operativ al ISU Ialomita | imaginea 1 În data de 14 octombrie a.c., trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe DN 2 în comuna Coșereni, în care a fost implicat un autoturism.

Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată la locul intervenției, ulterior aceasta refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

În data de 14 octombrie a.c., două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 2C în orașul Amara, în care a fost implicat un autoturism.

Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată la locul intervenției, ulterior aceasta refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

În data de 14 octombrie a.c., trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe DN 1D, în comuna Bărbulești, în care au fost implicate trei autoturisme și șapte persoane care nu prezentau mărci traumatice.

După monitorizare, persoanele au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

În data de 14 octombrie a.c., salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, s-au deplasat de urgență la locul solicitării, unde au găsit toate încăperile inundate cu fum.

Echipajele au acționat pentru ventilarea încăperilor și evacuarea fumului. Nu au existat victime. A ars camera tehnică a centralei termice. Cel mai probabil incendiul s-a datorat unui mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.