Acoperiş în flăcări din cauza unui coş de fum neizolat corespunzător

Sâmbătă, 09 Octombrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Acoperis in flacari din cauza unui cos de fum neizolat corespunzator | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit luni dimineață, 4 octombrie a.c., în jurul orei 09:50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din comuna Câmpuri, din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Soveja și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Panciu. Totodată, în cooperare, a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpuri, cu un echipaj și 1 autospecială de stingere.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la acoperișul locuinței. Datorită intervenției prompte, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar pompierii au reușit să salveze mai multe bunuri din interior.

Aceștia au evacuat mobilierul și bunurile electrocasnice din camerele de locuit. În urma evenimentului, au ars 60 mp din acoperișul construit din lemn și învelitoare din tablă. S-au degradat alți 60 mp din acoperiș, precum și plafoanele casei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.