Dorinţa unei mame care a dat naştere unui băieţel, în ambulanţa SMURD

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Dorinta unei mame care a dat nastere unui baietel  in ambulanta SMURD | imaginea 1 “- Ce nume vreți să-i puneți băiețelului? - DAN, ca al acestui paramedic care m-a ajutat!”

Aceasta a fost dorința unei mămici care, duminică noaptea, 17 octombrie a.c., la ora 23.45, a dat naștere unui băiețel în ambulanța SMURD Videle, în timp ce se îndrepta către Spitalul Județean Alexandria.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, intrată în travaliu pe drum spre unitatea spitalicească, a fost asistată la naștere de asistenta medicală Ciurilă Mihaela, din cadrul SAJ Teleorman și de paramedicii SMURD Videle - Plt. adj.-șef Bucin Aristică, Plt. adj. Dragomir Dănuț și Plt. maj. Muscalu Eugen.

În cele din urmă, aventura s-a încheiat cu bine, copilul și mama fiind aduși la spital sănătoși, de unde au fost preluați de personalul medical.

Mămica băiețelului le-a mulțumit din suflet salvatorilor pentru ajutorul oferit, iar la întrebarea medicului privind numele copilului, ea a răspuns imediat, fără să mai stea pe gânduri: “- DAN, ca pe acest paramedic care m-a ajutat!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.