Două femei au suferit arsuri, în urma unui incendiu de locuinţă

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua femei au suferit arsuri  in urma unui incendiu de locuinta | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit în comuna Țifești, cu 2 echipaje, 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Panciu, precum și 1 ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Focșani, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins interiorul unei locuințe.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau pe circa 30 mp. Două persoane (femei) au suferit arsuri de gr. I și II pe cca. 50% din suprafața corporală și au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, ulterior fiind transportate la UPU Focșani.

După lichidarea incendiului, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată. Au ars: mobilier, bunuri de uz gospodăresc și aparatură electrocasnică.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.