Gospodărie făcută scrum în urma unui scurtcircuit electric

Duminică, 31 Octombrie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Gospodarie facuta scrum in urma unui scurtcircuit electric | imaginea 1 Duminică, 24 octombrie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui și pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Ivănești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Dumbrăveni, comuna Gârceni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei locuințe, focul extinzându-se la un adăpost pentru animale și un depozit de furaje. În interiorul locuinței explodase deja o butelie încărcată cu GPL, dar nu au fost înregistrate persoane rănite. Exista pericolul ca incendiul să se propage spre alte două case învecinate.

Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protejarea bunurilor aflate în pericol. După aproape două ore și jumătate, incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate victime.

Au ars aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, întreaga locuință și bunurile din interior, precum și un depozit de furaje unde se aflau circa șase tone de fân. Au fost salvate cele două locuințe învecinate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a locuinței.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.