Incendiu generalizat la o gospodărie, observat şi anunţat cu întârziere

Duminică, 31 Octombrie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Incendiu generalizat la o gospodarie  observat si anuntat cu intarziere | imaginea 1 Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava și ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Ilișești, Bălăceana, Ciprian Porumbescu și Cornu Luncii, au intervenit cu nouă autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Ilișești.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, astfel încât, la sosirea pompierilor militari ardeau generalizat anexele gospodărești. De asemenea, vântul puternic a favorizat extinderea flăcărilor și la casa de locuit, existând pericolul de propagare la o locuință învecinată.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor proprietarei, în vârstă de 49 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau deteriorat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.