Incendiu puternic la două clădiri, situate în Slatina

Vineri, 15 Octombrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Incendiu puternic la doua cladiri  situate in Slatina | imaginea 1 Mai bine de trei ore au acționat pompierii Detașamentului Slatina, pentru stingerea unui incendiu puternic la două clădiri, situate în municipiul Slatina, strada General Aurel Aldea.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la un depozit și la materialele de construcții aflate în acesta și la acoperișul depozitului aflat în imediata apropiere, cu posibilități de propagare la alte două construcții din apropiere.

Pompierii au reușit localizarea incendiului în limitele găsite, misiunea fiind îngreunată de materialele combustibile aflate în zona de manifestare a focului. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ trei ore.

Au ars materiale de construcții și circa 60 de metri pătrați de acoperiș la prima proprietate și aproximativ 180 de metri pătrați de acoperiș la cea de-a doua. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.