Misiuni dificile pentru pompierii olteni

Marți, 19 Octombrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Misiuni dificile pentru pompierii olteni | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii Detașamentului Caracal au acționat pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o hală, din municipiul Caracal. Misiunea acestora a durat aproximativ trei ore.

O misiune complicată au avut și pompierii Stației Scornicești, care au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, din comuna Poboru. Din păcate, patru persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare mai gravă. În acest caz, folosirea lichidelor inflamabile a dus, cel mai probabil, la producerea incendiului.

Pentru a evita producerea unor astfel de evenimente, care pot avea urmări tragice, pompierii recomandă cetățenilor să nu aprindă focul în sobe cu ajutorul lichidelor inflamabile, precum benzină, gaz sau a altor substanțe periculoase. De asemenea, este interzisă utilizarea altor materiale combustibile, în afară de cele pentru care soba a fost proiectată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.