Persoană rănită, surprinsă sub un utilaj agricol

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Persoana ranita  surprinsa sub un utilaj agricol | imaginea 1 În interval de 72 de ore, personalul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj a participat la un număr de 46 de misiuni care au cuprins: cazuri de asistență medicală de urgență a persoanelor cu probleme medicale și alte tipuri de misiuni.

Intervenție contracronometru pentru un pacient aflat în stop cardio-respirator

Vineri dimineața, 24 septembrie a.c., ca urmare a unui apel la 112, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă (TIM) s-a deplasat la un caz medical în localitatea Zalău. Ajuns la fața locului, echipajul medical a găsit un bărbat (de aproximativ 52 de ani), căzut la intrarea unui cafe-bar, aflat în stop cardio-respirator. După aproximativ un sfert de oră, inima pacientului a repornit în urma manevrelor de resuscitare, iar persoana a fost transportată la UPU SMURD Zalău.

Persoană rănită, surprinsă sub un utilaj agricol, în pădurea localității Cerișa

Vineri după-masă, 24 septembrie a.c., Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină pentru a extrage o persoană prinsă sub un tractor, în pădurea din zona localității Cerișa. Victima a fost extrasă de sub tractor și a fost preluată de către un echipaj SMURD de la Nușfalău.

Victima era conștientă, însă prezenta multiple leziuni la nivelul întregului corp. Elicopterul a fost solicitat în sprijin și a preluat victima pentru transportul la UPU SMURD Zalău.

Persoana ranita  surprinsa sub un utilaj agricol | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.