Rămasă captivă într-un cămin de apă, o vacă a fost salvată de pompierii botoşăneni

Miercuri, 06 Octombrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Ramasa captiva intr un camin de apa  o vaca a fost salvata de pompierii botosaneni | imaginea 1 Rămasă captivă într-un cămin de apă din beton de la marginea satului Ionășeni, o bovină a fost salvată de pompierii militari din Truşești.

Animalul a căzut în groapa adâncă de cca. doi metri, după ce capacul care o acoperea a cedat. Localnicii au încercat să îl ajute pe proprietar să o scoată din captivitate, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Au legat bovina cu mai multe furtunuri şi, cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de Primăria Trușești, au reuşit să o aducă la suprafaţă. Aceasta nu a fost rănită. Intervenţia, care a avut loc vineri, 1 octombrie a.c., a durat aproape o oră.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.