Reacția promptă a pompierilor a salvat o bovină şi doi porci dintr-un incendiu

Sâmbătă, 09 Octombrie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Reactia prompta a pompierilor a salvat o bovina si doi porci dintr un incendiu | imaginea 1 Luni, 4 octombrie a.c., în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură, în localitatea Pomi.

La fața locului s-au deplasat 11 pompieri militari, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 6 pompieri voluntari aparținând SVSU Pomi, împreună cu primarul.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără. Reacția promptă a pompierilor a salvat o bovină, două suine și a împiedicat propagarea incendiului la casa de locuit situată în imediata vecinătate, la aproximativ 2 metri de șură.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător. Au ars acoperișul șurii și aproximativ 5 tone de fân depozitate în interior, iar o suină a fost găsită decedată, și s-au degradat utilajele agricole aflate în interiorul încăperii incendiate și pereții șurii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.