Respect, Sergent major Vlad Alexandru Florea - Omul potrivit, la locul potrivit!

Vineri, 15 Octombrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Sergent major Vlad Alexandru Florea   Omul potrivit  la locul potrivit | imaginea 1 Vineri seara, 8 octombrie a.c., aflând-se pe o stradă din Târgu Mureș, pompierul mureşean, Sergent major 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐄𝐀, a observat un autoturism ce a acroșat o motocicletă, iar în urma impactului, motociclistul a căzut. Fără nicio ezitare, Vlad a oprit autoturismul personal și s-a deplasat spre motociclist.

Odată ajuns la victimă, a început evaluarea primară, constatând că este conștientă și acuză dureri la nivelul piciorului drept. Între timp, șoferul autoturismului a sunat la dispeceratul 112 pentru a solicita un echipaj medical în sprijin.

Până la sosirea echipajului medical, Vlad i-a imobilizat piciorul drept și a rugat victima să nu facă mișcări bruște care îi pot înrăutăți starea de sănătate. La sosirea echipajului medical, salvatorul le-a prezentat situația dată și ce manevre a întreprins victimei, aceasta din urmă fiind preluată și trasportată la UPU Târgu Mureș. 𝐂𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐞ra 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐨𝐝𝐢𝐡𝐧𝐚̆, 𝐧𝐮 𝐚 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐚̆ 𝐞𝐬te 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.