Un incendiu izbucnit la nivelul unui garaj se putea încheia tragic

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Un incendiu izbucnit la nivelul unui garaj se putea incheia tragic | imaginea 1 Un incendiu izbucnit la nivelul unei anexe (garaj auto) putea să aibă un deznodământ mai sumbru, exista în orice moment riscul apariției fenomenului Backdraft.

Izbucnit din cauza unui scurt circuit electric la compartimentul bord al unui microbuz recondiționat, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, vizibilitate 0, și amenința să distrugă elementele contructive ale clădirii.

S-a intervenit gradual, prin eliminarea riscurilor succesiv, până la localizarea focarelor și protejarea clădirii. A interveni pompieristic înseamnă rapid și bine, ținându-se cont, în permanență, de siguranța pompierului salvator.

Au fost evacuate o canistră de benzină, o butelie de oxigen și unul dintre autoturismele garate, precum și salvată structura de rezistență a imobilului. Au ars autovehiculul de la care a izbucnit incendiul, aparate electrocasnice și alte materiale combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.