3 ore de intervenţie la un incendiu generalizat, într-o gospodărie din Videle

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

3 ore de interventie la un incendiu generalizat  intr o gospodarie din Videle | imaginea 1 În noaptea de marţi spre miercuri, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, pompierii militari au fost alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de izbucnirea unui incendiu într-o gospodărie din orașul Videle, cu pericol de propagare la o construcție P+1.

La fața locului au fost mobilizate, progresiv, patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD, cu 21 de pompieri. La sosirea primelor echipaje de salvatori, focul se manifesta generalizat la un foișor din lemn, la o bucătărie de vară și la acoperișul acestora, pe cca. 85 mp, cu posibilitate de propagare la o construcție tip vilă și la celelalte anexe gospodărești din imediata apropiere.

Pompierii au localizat rapid incendiul în limitele găsite, eliminând riscul extinderii, însă lichidarea în totalitate a flăcărilor s-a reușit după aproape trei ore de intervenție. Pe timpul misiunii de stingere, din anexele cuprinse de foc, salvatorii au evacuat nu mai puțin de 7 butelii, dintre care două încărcate cu gaz, cu pericol de explozie.

Au ars, ori au fost distruse de flăcări, foișorul din lemn, bucătăria de vară și acoperișul acestora pe cca 85 mp, mobilierul și electrocasnicele din anexă, mai multe bunuri de uz gospodăresc și gardul vecinului pe aprox. 15 mp. Cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a unui boiler. Din fericire, pe timpul acestei intervenții nu s-au înregistrat victime omenești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.