Au luptat 4 ore cu flăcările la un incendiu generalizat

Joi, 25 Noiembrie 2021Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Au luptat 4 ore cu flacarile la un incendiu generalizat | imaginea 1 Un incendiu puternic a cuprins în noaptea de marţi spre miercuri, 24 noiembrie a.c., o gospodărie situată în comuna Săcălășeni.

În jurul orei 03.30, patru echipaje de stingere și unul de prim ajutor-EPA SMURD de la Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian Baia Mare” s-au deplasat de urgență la locul indicat. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în faza de ardere generalizată. Pompierii băimăreni au luptat aproape patru ore cu flăcările.

La localizarea și lichidarea incendiului au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Săcălășeni. Pompierii au reușit să împiedice propagarea incendiului la vecinătăți, dar flăcările au ars acoperișul casei, cu structură din lemn și șindrilă bituminoasă, pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați.

Au mai ars elemente de mobilier, precum și aparatură electronică și electrocasnică. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.