Două gospodării afectate de incendiu

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua gospodarii afectate de incendiu | imaginea 1 Miercuri după-amiază, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Lespezi, comuna Homocea.

În cel mai scurt timp, spre locul indicat, s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud și SVSU Homocea. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o anexă și se extinsese și la acoperișul unei locuințe învecinate.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, ce a distrus anexa (bucătărie de vară) în suprafață de 30 mp și acoperișul locuinței învecinate pe cca. 70 mp. Cauza probabilă a producerii evenimentului a fost 𝒆𝒇𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒄 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒄𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒖𝒏 𝒎𝒊𝒋𝒍𝒐𝒄 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒂̆𝒍𝒛𝒊𝒓𝒆 (𝒔𝒐𝒃𝒂̆) 𝒏𝒆𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂𝒗𝒆𝒈𝒉𝒆𝒂𝒕.

Doua gospodarii afectate de incendiu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.