Efort comun pentru găsirea a două persoane rătăcite în Munții Măcinului

Marți, 16 Noiembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Efort comun pentru gasirea a doua persoane ratacite in Muntii Macinului | imaginea 1 Două persoane rătăcite în Parcul Național Munții Măcinului au fost găsite în miezul nopții datorită efortului comun al pompierilor, jandarmilor şi polițiștilor.

Joi seara, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23:10, un bărbat a anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului, plecând din zona localității Greci. Acesta a fost însoțit de o femeie, de care s-a despărțit la un moment dat, în încercarea de a găsi drumul de întoarcere.

După aproximativ 4 ore de căutări, cele două persoane au fost găsite, mai întâi bărbatul și apoi femeia, fiecare fiind însoțit de câte un câine. Ambele persoane se aflau în afara oricărui pericol și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii reamintesc cetățenilor faptul că pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de intervenție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.