Incendiu generalizat la întreaga locuință - Un bărbat a fost găsit decedat

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu generalizat la intreaga locuinta   Un barbat a fost gasit decedat | imaginea 1 Marți seara, 16 noiembrie a.c., dispeceratul ISU-Ambulanță a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112 despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Doba.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Cehu Silvaniei care au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință pe aproximativ 150 de mp. În sprijin a fost solicitată o autospecială de stingere și echipajul TIM din cadrul Detașamentului Zalău.

Pompierii au găsit în interiorul imobilului o persoană (de sex masculin) care era decedată. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile). Au ars locuința și bunurile din imobil (mobilier, electrocasnice, materiale textile).

Incendiu generalizat la intreaga locuinta   Un barbat a fost gasit decedat | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.