Incendiu generalizat la un operator economic

Marți, 02 Noiembrie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu generalizat la un operator economic | imaginea 1 Joi, 28 octombrie a.c., în jurul orei 16:20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un operator economic de prelucrare tâmplărie și dulgherie geam termopan, în Vânătorești, comuna Odoreu.

La fața locului s-au deplasat 4 ofițeri și 15 pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 5 pompieri voluntari aparținând SVSU Odoreu.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un conductor defect sau neizolat corespunzător.

Au ars: construcția din lemn a acoperişului, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, 11 geamuri, 9 uși, aproximativ 50 de metri liniari de PVC și aproximativ 1 metru cub de parchet. S-au degradat: utilajele de prelucrare a PVC, aproximativ 7500 de bucăți de țiglă și tavanul pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

Incendiu generalizat la un operator economic | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.