Incendiu într-o gospodărie - Pericol de explozie de la o butelie

Marți, 02 Noiembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu intr o gospodarie   Pericol de explozie de la o butelie | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, 29 octombrie a.c., într-o gospodărie din localitatea Adunații Copăceni. Acesta s-a manifestat într-o anexă în care se aflau mai multe bunuri, printre care centrala termică, boilerul și lemnele de foc.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și ai Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au acționat rapid și au reușit să oprească propagarea flăcărilor și la locuință. Pentru a înlătura pericolul de explozie, pompierii au scos din interior o butelie.

Au ars lemnele de foc, aragazul, centrala termică, materiale plastice, astereala acoperișului și alte bunuri depozitate în anexă. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Incendiu intr o gospodarie   Pericol de explozie de la o butelie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.