Incendiu izbucnit la etajul unei clădiri, unde erau depozitate plante furajere

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu izbucnit la etajul unei cladiri  unde erau depozitate plante furajere | imaginea 1 Intervenție în comuna Vulcana Băi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul unei clădiri.

La locul evenimentului, echipajele de pompieri de la Detașamentul Pucioasa au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat că ard materiale combustibile din componența acoperișului și de la etajul construcției. O persoană a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici SMURD.

Incendiul a fost localizat rapid de pompieri, dar cantitatea mare de plante furajere depozitate la etaj a necesitat un timp îndelungat de intervenție. S-a acționat pentru eliminarea tuturor focarelor care ardeau mocnit, cu degajări mari de fum. În sprijinul echipajelor de intervenție au acționat și cetățeni din Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vulcana Băi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.