Incendiu la o locuinţă, izbucnit din cauza jarului căzut din sobă

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu la o locuinta  izbucnit din cauza jarului cazut din soba | imaginea 1 În după-amiaza zilei de marți, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 15:20, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit cel mai probabil din cauza jarului căzut din sobă, la o locuință din localitatea Tătăranu.

În cooperare cu pompierii militari au acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tătăranu, care a intervenit cu 1 autospecială de stingere, și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, care a intervenit cu o ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o locuință în suprafață de aproximativ 40 mp. Echipajele de stingere au acționat mai bine de 2 ore pentru lichidarea incendiului.

În urma lui au ars: acoperișul locuinței construit din lemn cu învelitoare din tablă și plăci de azbociment, în suprafață de circa 40 mp, precum și bunurile de mobilier din trei camere de locuit și o bucătărie. În timpul intervenției, unui bărbat în vârstă de 68 de ani i s-a făcut rău. Echipajul SAJ i-a acordat asistență medicală și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.