Intervenţie cu 4 autospeciale la un incendiu izbucnit la o moară dezafectată

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventie cu 4 autospeciale la un incendiu izbucnit la o moara dezafectata | imaginea 1 Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit, luni după-amiază, 8 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o moară dezafectată din orașul Bolintin Vale.

Incendiul se manifesta la acoperișul clădirii și la lifturile tehnologice, flăcările fiind întreținute de cantitatea mare de materiale combustibile (lemn) din interior. Au ars acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, liftul tehnologic și instalațiile aferente, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Pentru stingerea incendiului au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ai Gărzii de Intervenție Mihăilești.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.